0045 25470769

NO LESS

Instruktør og fotograf Mads JeppesenNår dit bureau, marketingsafdeling eller firma vil have en film, så kommer No less ind i billedet. Vi kan hjælpe jer med at skabe ideen, justere eller blot eksekvere den og levere den i ønsket form.

Vi har et stort netværk af professionelle, vi tager med på større produktioner. Uanset hvor stor din produktion er, så kan No less samle holdet. Vi hjælper jer med TV-reklamer, web-film, online content, profilfilm etc.

Hvis jeres ambitionsniveau er højt og I vægter kvalitet og høj production value i jeres video/film, så har vi det rigtige fælles udgangspunkt. Vi har en holdning til det vi laver, og arbejder med tesen om, at vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Hvad betyder det? Kort og godt så skal tingene være veludført og se professionelle ud.

Vi samler hele holdet, og tager os af alt det praktiske i produktionen op til, under og efterfølgende. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning, alt afhængig af jeres præferencer og ambitionsniveau. No less spiller med åbne kort, og vi har en politik om, at vi arbejder for den bedste løsning for vores kunder. Vi sætter altid barren højt, da vi sætter en stor ære i vores arbejde. Intet mindre. No less.

 

Hvem er bag No less?

Mads Jeppesen, årgang 1984, autodidakt filmskaber:

Mit job er at sikre vores kunder den bedste løsning, og får det maksimale ud af vores samarbejde. Hvordan anvender vi bedst budgettet, og hvordan omsætter vi kundes investering til den bedste mulige ROI og brandingværdi? Det er de faktorer vi i No less starter med at kigge på. Derudover ligger det mig naturligt, at vores produktioner skal have et look, hvor folk helt naturligt fra første skud tænker: “Det her ser sgu professionelt ud!”. Alle kan næsten alle film i dag. Derfor er det så vigtigt, at vi skiller os ud og laver nogle originale, kreative og smukke ting.